Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!





Δύο από τα τμήματα του σχολείου μας επισκέφτηκαν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, το Δημαρχείο Φυλής. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον δήμαρχο κύριο Χρήστο Παππού, να συνομιλήσουν μαζί του και να του θέσουν ερωτήματα αναφορικά με τα προβλήματα του Δήμου. Ο Δήμαρχος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των παιδιών και τα ενημέρωσε για διάφορα σημαντικά ζητήματα του Δήμου Φυλής.

Φυσικά, πήραν και την υπόσχεση για την προμήθεια 19 λευκών πινάκων μαρκαδόρου για τις αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου.

Παράλληλα ξεναγήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόλη, στην αίθουσα συνεδριάσεων  του δημοτικού συμβουλίου όπου και τους εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας του.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τα τμήματα Στ1 και Γ1 στα πλαίσια των μαθημάτων της Κοινωνικής & Πολιτικής Αγωγής και της Μελέτης Περιβάλλοντος αντίστοιχα, καθώς σε αυτά τα παιδιά διδάχτηκαν τόσο για την εκλογή των Δημοτικών Συμβουλίων όσο και για τη λειτουργία τους. Σκοπός λοιπόν της επίσκεψης ήταν η μετατροπή αυτής της θεωρητικής γνώσης σε βιωματική δράση.

Η επίσκεψή μας έγινε γνωστή και σχολιάστηκε από τις διαδικτυακές εφημερίδες της περιοχής μας.

Κάντε κλικ ΕΔΩ  και ΕΔΩ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου